De evenementen en activiteiten in de buurt

MINERALEN
221 Januari 2024.     Internationale Mineralenbeurs Zuid-Limburg. ...
27 Januari 2024.       Mineralenbeurs Amersfoort. ...
17-18 februari 2024. Mineralogica Hengelo. ...
25 februari 2024.       Mineralenbeurs Steengoed. ...
16 maart 2024            Mineralen beurs Geode in Zwijndrecht
23-24 maart 2024       Internationale Mineralenbeurs- Rijswijk

SIERADEN
18-21 mei 2023   Sieraad Amsterdam
tot 3 juni 2023     Sieraden-makers en dragers Leiden Museum volken kunde
tot 2 april              Goud- collectie Lopez Suasso Amsterdam Cromhouthuis
17-18 mei 2024   Sieraad art fair Westergasterrein Amsterdam

KUNST

26-27 mei              Kunstroute Oostkapelle
25-26 aug              Kunstroute Oostkapelle
Lees verder

Over de evenementen

Op deze evenementen pagina vind je een overzicht van de leukste evenementen en activiteiten in de buurt van Vrouwenpolder, Zeeland. Van kunst- en ambachtmarkten tot tentoonstellingen en workshops, wij houden je op de hoogte van alles wat er te doen is.

Onze evenementen pagina is de perfecte plek om inspiratie op te doen en nieuwe ideeën op te doen voor jouw vrije tijd. Wil je bijvoorbeeld je creatieve kant ontdekken? Dan vind je hier informatie over workshops en cursussen, zoals onze populaire edelsmeden cursus.

Wij geloven dat het ontdekken van nieuwe activiteiten en evenementen kan leiden tot nieuwe interesses en hobby’s. Daarom bieden wij naast het tonen van de evenementen ook onze eigen cursussen aan. Of je nu net begint of al ervaren bent, onze edelsmeden cursus is de perfecte manier om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en je eigen sieraden te maken.

Bezoek onze evenementen pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten en evenementen in de buurt. Wie weet wat voor nieuwe hobby’s en interesses je zult ontdekken. Als je geïnspireerd bent geraakt door onze evenementen en workshops, ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over onze edelsmeden cursus.

Meld je aan voor de cursus

“Abstracte kunst bestaat niet. Je moet altijd ergens van uitgaan. Later kun je alle sporen van de werkelijkheid uitwissen..” 
– Pablo Picasso