Beginnende goudsmeden

Als je geïnteresseerd bent in edelsmeden en wilt leren hoe je zelf prachtige sieraden kunt maken, dan ben je bij mijn atelier aan het juiste adres.

Tijdens mijn basiscursus edelsmeden leer ik je alle basisvaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. In de eerste tien lessen leer je essentiële technieken, zoals meten, vijlen, zagen en solderen.

Met deze vaardigheden onder de knie kun je al bijna alles maken wat je maar wilt. Ik geloof in het geven van open opdrachten, waarbij ik je stap voor stap begeleid om je vaardigheden te verbeteren.

Door deze opbouw van opdrachten leer je op een leuke en snelle manier hoe je prachtige sieraden kunt maken. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, mijn basiscursus edelsmeden is geschikt voor iedereen die graag wil leren edelsmeden.

Wil je meer weten over mijn cursus edelsmeden? Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag meer.
Volg de cursus

De lessen

In deze persoonlijke setting zullen we samenwerken met een groep van maximaal 8 personen.

Hier bij edelsmeden draait alles om creativiteit en vakmanschap. Het maakt niet uit of je nog nooit eerder met edelsmeedtechnieken hebt gewerkt of dat je al jarenlange ervaring hebt. We zullen de lessen afstemmen op ieders individuele vaardigheden en behoeften, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Edelsmeden is een kunstvorm die geduld, toewijding en passie vereist. We moedigen je aan om je eigen grenzen te verleggen, nieuwe technieken uit te proberen en je eigen stijl te ontwikkelen. Door jezelf uit te dagen en te blijven groeien, zul je merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn.

Ik vind het leuk om je te verwelkomen . Laten we samen de fascinerende wereld van edelsmeden verkennen en prachtige sieraden creëren die voor altijd zullen schitteren.

Volg de cursus

“Abstracte kunst bestaat niet. Je moet altijd ergens van uitgaan. Later kun je alle sporen van de werkelijkheid uitwissen..” 
– Pablo Picasso